bg |en 
Ресторант Манастирска Магерница

Празнични оферти

Коледни предложения

 

Коледно предложение 1

Коледно предложение 2

Коледно предложение 3

 

МОЛИТВИ ПРЕДИ ЯДЕНЕ

 

ПРЕДИ ОБЯД

Отче наш , Който си на небесата! Да се свети Твоето име , да дойде Твоето царство , да бъде Твоята воля както на небето , така и на земята; насъщния ни хляб дай ни днес , и прости нам дълговете ни, както и ние прощаваме на длъжниците си, и не въведи нас в изкушение, но избави ни от лукавия.

Амин!

ПРЕДИ ВЕЧЕРЯ

Ядат бедните и ще се наситят, ще възхвалят Господа, който го търсят, и ще бъдат живи сърцата им во веки веков! Амин! Господи, създателю и Промислителю, Боже наш , от Когото е всяко добро, Ти отваряш ръката си и насищаш желанието на всичко, що живее със самата Твоя десница, която някога простря на петте хляба и с тях насити пет хиляди души, благослови и сега тая трапеза на Твоите раби, за да бъде изобилна и неоскъдна.. Благослови нас, благослови и това ястие и питие и всички Твои дарове, които сега по Твоето милосърдие ще приемаме от твоята всещедра милост и бащинска доброта. Дай ни да ги приемем с благодарност, насищай ни с Твоите земни и небесни блага, насищай и душите ни с потребната духовна храна. Дай ни щото , каквото и да правим, ядем ли, пием ли, всичко да вършим за Твоя слава, и ни сподоби да получим Твоето небесно царство заради молитвите на вси светии, които веки Ти благоугодиха.

Амин!

МОЛИТВА СЛЕД ЯДЕНЕ­

Благодарим ти, Христе Боже наш, че ни насити с Твоите земни блага: ­ не ни лишавай и от небесното Си царство. Амин! Благословен е Бог, който ни милува и храни със Своите богати дарове по Своята благодат и човеколюбие винаги и всякога, и во веки веков!

Амин!

За Новогодишната нощ ресторант  "Манастирска магерница"  е подготвил за   своите гости програма с  фолклорна музика на живо, изпълнена от Веселка Стамболиева ( вокал) и Любомир Владимиров ( тамбура).

   На 31.12 ще танцува за Вас професионална танцова формация "В Шоплукъ".

 

Приемаме заявки за Вашите рожденни дни, сватби, кръщенета, годишнини и всякакви празници с 10% отстъпка!!! При желание от Ваша страна за организирано тържество, моля, позвънете на мобилен телефон: +359 899 940 831 след 12:00 часа на обяд. Ще разговаряте с г- жа Нели Ангелова за уточняване на  детайлите по Вашият празник и получаване на талон за 10% отстъпка. Срещу представяне на този талон при заплащането, Вие ще получите своята отстъпка. В зимните вечери в ресторанта има музика на живо  от професионални музиканти. От 2011 година ресторант "Манастирска Магерница"  работи през цялата седмица.

Очакват Ви много нови и приятни изненади.

Всяка седмица нови ястия в обедното меню.

Нова концепция и много нови и изгодни предложения за вкъщи.

Очаквайте най- доброто!