bg |en 
Ресторант Манастирска Магерница

Каталог / Аламинути

Име
Количество
Цена
Снимка
Спаначени кюфтета
250 гр.
10.50 лв.
Спаначени кюфтета
Панирано кисело мляко
250 гр.
10.70 лв.
No Image
Паниран фасул
250 гр.
9.90 лв.
No Image
Чушки бюрек
250 гр.
8.20 лв.
No Image
Подлучени тиквички
250 гр.
8.50 лв.
No Image
Кашкавалени хапки
200 гр.
8.70 лв.
No Image
Сирене на хапки
200 гр.
8.50 лв.
No Image
Картофено пюре
200 гр.
4.40 лв.
No Image
Манатарки в масълце или на жар
250 гр.
22.50 лв.
Манатарки в масълце или на жар
Печурка в масълце или на жар
250 гр.
9.80 лв.
Печурка в масълце или на жар

1234